Jag vill återställa mitt lösenord till Appen

Börja med att trycka på länken “Glömt ditt lösenord?” som finns på inloggningssidan på appen och därefter öppnar sig en ny sida som heter “Återställ lösenord”. Skriv sedan in din e-postadress och tryck på knappen “Återställ lösenord”. Du kommer nu få ett meddelande om att ett e-postmeddelande har skickats till dig för att du ska kunna återställa ditt lösenord.

Vanligtvis kommer detta e-postmeddelande att hamna i din inkorg inom 5 minuter från att du klickade på knappen “Återställ lösenord”, men i vissa fall kan detta meddelande hamna i mappen skräppost. Gå därför till mappen skräppost och se om e-postmeddelandet har hamnat där ifall du inte fått ett e-postmeddelande från ProBITS inom 5 minuter från att du blev inbjuden till systemet.

OBS! Om meddelandet hamnar i mappen skräppost så måste du först flytta det till inkorgen innan du kan använda den länk som finns i meddelandet.

Använd länken i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord och följ de instruktioner som du får upp på skärmen. Gå därefter tillbaka till appen och logga in.

Om du inte får något e-postmeddelande i din inkorg eller i mappen skräppost inom 5 minuter från att du lagts till i systemet så kan du använda kontaktformuläret som finns längst ner på sidan Support för att kontakta oss så hjälper vi dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *